zaterdag 18 oktober 2014

Books I've read this week #3

Vorige week had ik een slechte leesweek, maar dat heb ik deze week helemaal goed gemaakt! 7 boeken kan ik van mijn TBR lijstje schrappen!

The Avery Shaw experiment - Kelly Oram
17660979
Als Avery's hart wordt gebroken door haar beste vriend, besluit ze daarmee te dealen op de enige manier die zij kent - op wetenschappelijke wijze. De wetenschapsbeurs komt eraan en ze besluit haar gebroken hart te gebruiken als onderwerp van haar onderzoek. Hoe genees je een gebroken hart? Aangezien ze het onderzoek niet alleen kan doen, moet ze een partner zoeken. De partner waar ze mee opgescheept wordt? De superhotte broer van de jongen die haar hart heeft gebroken!

Rating: *****

The unbecoming of Mara Dyer - Michelle Hodkin
11408650
Mara Dyer denkt dat haar leven niet vreemder kan worden als ze wakker wordt in het ziekenhuis met geen idee hoe ze daar is gekomen. Ze heeft het mis.
Ze denkt dat er meer achter het ongeluk moet zitten dat zij niet meer kan herinneren en dat haar vrienden het leven heeft gekost, maar haar niets heeft gedaan. Ze heeft gelijk.
Ze gelooft niet dat ze na alles wat ze heeft meegemaakt ooit nog verliefd kan worden. Maar alweer heeft ze het mis.

Rating: ***

Reasons I fell for the funny fat friend - Becca Ann
17157374
Het is stom om verliefd te worden op de ex van je broer. Het is nog stommer om iemand anders om hulp te vragen. Maar Brody is wanhopig en Hayley, zijn partner tijdens Gebarentaal, helpt hem maar al te graag.
Zij is de Cupido van de school en met haar bizarre en positieve karakter, merkt Brody dat hij het wel heel makkelijk vindt om met haar te praten. Haar tips lijken te werken, maar hoe meer hij leert over Hayley, des te meer redenen hij vindt om bij haar te zijn en niet het meisje waarbij ze hem zou helpen.
Maar Hayley wil helemaal niet verliefd zijn. Zij is de 'funny fat friend' binnen haar vriendengroep en haar zelfbeeld maakt het onmogelijk voor Brody om Hayley duidelijk te maken dat hij haar leuk vind.

Rating: *****

Ugly love - Colleen Hoover
17788401
Wanneer Tate de beste vriend van haar broer ontmoet, is ze direct verloren. Ze moet hem hebben. Hij heeft daar een hele andere kijk op. Hij heeft al zes jaar geen vriendin meer gehad en is door een trauma dat hij heeft opgelopen tijdens zijn tienerjaren ook helemaal niet van plan om dat te veranderen...

Rating: ****

Stealing Parker - Miranda Kenneally
12551077
Parker Shelton heeft een zo goed als perfect  leven. Ze is klassenvertegenwoordiger van Oaks High, haar middelbare school. Ze zit in het all-star softball team en ze heeft meer dan genoeg vrienden. Maar dan verlaat haar moeder hun gezin en plotseling wil niemand meer met haar praten. 
Nu wil Parker een nieuw leven.
Ze stopt met softball, ze valt tien kilo af en ze zoent een paar willekeurige jongens (okay, misschien iets meer dan een paar). En waarom zou ze het bij tienerjongens houden als de nieuwe baseball coach extreem cute is?
Maar hoe ver wil ze gaan voor ze zichzelf volledig verliest?

Rating: ****

Things I can't forget - Miranda Kenneally
12551082
Kate was altijd het brave meisje. Te braaf volgens haar medeleerlingen, alhoewel zij geen flauw idee hebben wat voor geheim Kate met zich meedraagt. Maar deze zomer zal alles veranderen...
Deze zomer is ze begeleider op een kerkkamp en ze wil het verleden achter zich laten. Deze zomer is Matt ook terug als begeleider. Hij is de eerste jongen die ze ooit heeft gezoend en hij is veranderd van geeky songwriter naar gespierde lifeguard die van flirten zijn hobby heeft gemaakt en dan vooral met haar...

Rating: ***

The Juliet spell - Douglas Rees
10846226
Dit boek kan ik eigenlijk promoten met slechts één zin: Een meisje probeert een bezwering uit te spreken om zichzelf van de rol van Juliet te verzekeren, maar haalt per ongeluk de jongere broer van William Shakespeare naar onze tijd. 
Als dat er niet voor zorgt dat je het wilt lezen, dan weet ik het ook niet meer...

Rating:*****

Wat heb jij deze week gelezen? Of heb jij deze week mijn reading-slump overgenomen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten