zaterdag 4 oktober 2014

Books I've read this week

Hello October

Zoals ik in mijn TBR voor oktober al schreef, ga ik proberen weer bij te houden welke boeken ik lees. Deze week heb ik al een aantal boeken gelezen en om met een lege bladzij te kunnen beginnen in Oktober, zal ik deze alvast even uit de weg ruimen!

Catching Jordan - Miranda Kenneally
9888775
Welk meisje wil nou niet de hele dag omringd worden door bloedmooie sporters? Jordan Woods wordt niet alleen omringd door ze, ze leidt ze ook nog eens als captain en quarterback van haar football team. Ze zien haar allemaal als one of the guys en dat vindt ze heerlijk. Zo lang ze maar haar beurs krijgt om naar de universiteit van haar dromen te gaan. Maar alles waar ze zo hard voor heeft gewerkt, dreigt te mislukken als Ty Green naar haar stadje verhuist en als mede-quarterback bij haar football team begint. Voor het eerst in haar leven voelt Jordan zich kwetsbaar. Kan ze haar koppie bij het spel houden als er met haar hart gespeeld wordt?

Rating: ***

Beastly - Alex Flinn
544891
"Ik ben een beest. Een schepsel met klauwen en hoektanden en een vacht over mijn hele lijf. Denk je dat ik het over een sprookje heb? Echt niet. Dit is gewoon new York in het nu. Het is geen afwijking, geen ziekte. En ik zal voor eeuwig zo blijven, tenzij ik de vloek kan breken. 
Ja, een vloek die de heks tijdens Engelse les over me heeft uitgesproken. Waarom heeft ze me in een beest veranderd, vraag je je misschien af? Nou, dat zal ik je vertellen. Ik was vroeger Kyle Kingsbury, de jongen die iedereen wilde zijn, de jongen met ladingen geld, het perfecte uiterlijk, het perfecte leven. En toen... ik zal je vertellen hoe ik geworden ben, wat ik nu ben... een monster.

Rating: *****

Perfect chemistry - Simone Elkeles
4268157
Brittany Ellis is het perfecte meisje met het perfecte leven, de perfecte vrienden en het perfecte vriendje. Ten minste, dat is wat iedereen denkt.

Alex Fuentes is een bad boy en hij weet het. Hij zit bij een Mexicaanse gang en rijdt rond op een motor. Als hij en Brittany verplicht labpartners moeten  worden, denkt hij er niets van. Totdat zijn vrienden een weddenschap sluiten dat hij Brittany verliefd op hem kan laten worden...

Rating: *****

The soul of man under socialism - Oscar Wilde
80339
Een essay geschreven door Oscar Wilde over de onderdrukking die de mens moest doorstaan toen het socialisme zijn toppunt bereikte.

Rating: * (Man, wat was dat saai, zeg!)

The summer I turned pretty - Jenny Han
5821978
Belly meet haar leven in zomers. In de zomer is alles aan haar leven goed, in de andere seizoenen... wat minder. Dat is alleen maar een periode die ze door moet komen zonder Susannah en nog belangrijker zonder Jeremiah en Conrad. Zij zijn de jongens die Belly al haar hele leven kent, ze zijn haar broers geweest, haar crushes en alles wat daartussen valt. Maar één zomer, één geweldige en vreselijke zomer, zal de rest van haar leven bepalen.

Rating: ***

Vanaf nu zal ik proberen het goed bij te houden welke boeken ik in welke week lees. Als je over één van de boeken een volledige review wilt, hoor ik het wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten